puma platform

Oh, so you think you're funny? If you've made your own Spamusement strip, post it here.
Agatha Montgomery
Loves Herbal Vi@gr@
Posts: 3
Joined: Wed Aug 14, 2019 2:27 am

puma platform

Postby Agatha Montgomery » Wed Aug 14, 2019 2:29 am

Sesame Workshop, de mensen puma schoenen dames achter de legendarische televisieserie Sesame Street, werkt samen met Puma om enkele van je favoriete jeugdherinneringen nieuw leven in te blazen in de vorm van deze komende samenwerking met de iconische Puma Suede en Puma Basket-silhouetten. De collectie bevat alle geliefde personages uit de show die nu 47 jaar televisie vieren, en helpt kinderen te onderwijzen op het gebied van basis-123's en ABC's.

Puma, om sociale hervormingen te eren en te bevorderen, brengt twee grote mijlpalen samen in sneakers en de wereld van professionele atletiek. Tommie Smith - de 200-meter gouden medaillewinnaar wiens stille protest tijdens de Zomerspelen van 1968 een wervelwind van debat over ongelijkheid veroorzaakte - wordt door Puma geëerd voor zijn moedige sociale activisme. Omdat het silhouet van de Puma Suede ongeveer rond dezelfde tijd werd gelanceerd, was het alleen geschikt om beide 50-jarig jubileums te herdenken met zes kleurstellingen die werkschoenen puma stralen met de iconische lettertypen en afbeeldingen van de game uit Mexico '68. Onder de naam "PWR THRU PEACE" vertegenwoordigen de eerste vijf paren elk van de kenmerkende Olympische regio's met details die een afspiegeling zijn van hun unieke cultuur.

De atleet wordt verbonden met Puma, maar hij heeft nog puma basket heart geen schoen. PMK Customs helpt het proces te versnellen en ging door met het maken van deze luxe ogende versie van de Puma California voor de man. De schoenen zijn voorzien van een exotische combinatie van python en hagedissenhuid, samen met enkele gladde laklederen delen. Lees verder voor een betere kijk op hen, evenals een fragment van hun schermdebuut op de Tonight Show met Jimmy Fallon en neem contact op met PMK voor vragen.

Het is een nieuw jaar, maar er is niet veel veranderd in sneakertrends, zoals we hier kunnen zien door nog een andere meestal zwarte, met puma suede heart reptielen in reliëf gemaakte lederen sneaker. Nauwelijks 'exotisch' meer, zoals de naam van hun PUMA R698 voor vrouwen zou impliceren - aangezien het gewoon de volgende is in een lange reeks van op elkaar lijkende sneakers - het is nog steeds een stijlvolle optie voor de dames. Het boterachtige, zachte, geheel zwarte lederen bovenwerk met croc-textuur is voorzien van gouden accenten en een metalen PUMA-naamplaatje op elke tong voor een vleugje high-fashion esthetiek. De R698 Exotic in het zwart komt nu aan bij fijnere PUMA-retailers, waaronder Kith NYC.

KITH's eigen Ronnie Fieg hielp de Puma R698 Mid aan de wereld te introduceren met die verleidelijke 'Sakura'-samenwerking helemaal in maart 2015 en nu werkt het Duitse lifestyle-merk hun rooster fulltime bij met het silhouet. Deze algemene release slaagt erin om enkele polka-dot invloeden op de binnenvoering voor een goede maatregel in te glijden, maar dat is ongeveer zo luid als deze colorway wordt. De rest van het silhouet ziet een combinatie van premium grijs suede, wit sportgaas en een micro-geperforeerd zijpaneel, die allemaal samenwerken om streepjes koninklijk te maken om dingen op te vrolijken. Ben je een fan van de topversie van de Puma R698? Bekijk puma platform hieronder een beter overzicht en weet dat dit paar verkrijgbaar is bij internationale winkels zoals Naked.

In de nieuwste interne release is het model getransformeerd door slim gebruik van grafische stenen. De neus doet denken aan dat Nike Lunar Max 90 "Moon Landing" -paar, omdat een foto-realistische afbeelding van rotsen wat diepte toevoegt. Wat de rest van de sneaker betreft, creëert tonaal geperforeerd leer in crème of zwart een luxe display dat samenvalt met een gespikkelde tussenzool. Bekijk hieronder een beter overzicht van de nieuwste Puma lifestyle-release en weet dat geselecteerde Image internationale winkels zoals Overkill het duo vandaag in voorraad hebben.

Return to “Spamuser Comics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests